Little Big

Venäläinen Little Big Helsinkiin huhtikuussa!

LITTLE BIG
28.4.2019 – The Circus
Liput myy: Lippu.fi, Ticketmaster ja Tiketti

Suositun skibidi-ilmiön luonut ja yli 350 miljoonaa Youtube-katselua kerännyt venäläinen rave-yhtye Little Big saapuu konsertoimaan Suomeen huhtikuussa. Luvassa on tämän tanssilavoja dominoivan kokoonpanon erikoiskeikka Helsingissä, The Circuksessa sunnuntaina 28. huhtikuuta. Liput maksavat alkaen 26,50 euroa, ja niiden myynti alkaa Lippupisteessä, Tiketissä ja Ticketmasterissa tiistaina 4. joulukuuta.

Little Big on todellinen sensaatio. Sillä on takanaan kolme menestysalbumia ja yhdeksän hittisingleä. Lisäksi yhtyeen kahtatoista hullunhauskaa videota on katsottu YouTubessa yhteensä yli 350 miljoonaa kertaa.

Yhtyneen suosituin video on huikeaksi viraaliksi noussut Skibidi, joka on kerännyt jo yli 81 miljoonaa katselua YouTubessa. Yhtyeen Bid Dig -videota on katsottu yli 46 miljoonaa kertaa, ja samainen video myös voitti erikoispalkinnon Berlin Music Video Awards -gaalassa. Runsaat 33 miljoonaa kertaa katsottu Hateful Love -video on levinnyt laajasti Yhdysvaltoja ja Kanadaa myöten.

Yhtye perustettiin Pietarissa vuonna 2013, ja se on esiintynyt monilla Euroopan suurimmilla festivaaleilla, kuten Sziget, Dour, Lowlands, Paaspop, Couvre Feu ja Motocultor. Nyt tämä huippukokoonpano saapuu myös Suomeen.

Konsertti on K-18.

Little Big: www.facebook.com/littlebigbandofficial