ROB SCHNEIDER (USA)

22.3.2018 – Apollo Live Club, Helsinki

Adam Sandlerin tähdittämien lukuisten komedioiden tähti, stand-up -koomikkojen huippunimiin lukeutuva Rob Schneider saapuu Suomeen maaliskuussa. Schneider esiintyy Helsingissä Apollo Live Clubissa torstaina 22. maaliskuuta. Liput maksavat alkaen 37 euroa, ja ne ovat jo myynnissä Lippupisteessä, Tiketissä ja osoitteessa www.rle.fi. Rajattu ennakkomyynti käynnistyy keskiviikkona 17.1 KLO 10:00 osoitteessa www.rle.fi

Emmy-ehdokkaana lukuisia kertoja ollut Rob Schneider on toiminut näyttelijän uransa lisäksi myös elokuvien tuottajana, ohjaajana ja käsikirjoittajana. Hänen viimeisimpiä elokuviaan ovat olleet Frank Coracin ohjaama villin lännen komedia The Ridiculous 6 sekä Steven Brillin komedia Sandy Wexler. Lisäksi hän on ohjannut mm. elokuvan The Chosen One.
Schneider on tullut tunnetuksi erityisesti pitkäaikaisesta yhteistyöstään Adam Sandlerin kanssa. Schneider on ollut mukana lukuisissa Sandlerin elokuvissa, kuten Bedtime Stories, You Don’t Mess With The Zohan, The Benchwarmers, 50 First Dates, The Longest Yard, Eight Crazy Nights, Little Nicky ja Mr. Deeds.

Schneider aloitti koomikkona jo teini-ikäisenä koulunäyttämöillä. Vuonna 1987 hän pääsi esiintymään valtakunnalliseen televisioon David Letterman Show’hun ja 1990 hän sai kiinnityksen Saturday Night Live -ohjelmaan,
Schneider on tunnettu myös hyvätekeväisyydestään. Hän on mm. perustanut The Rob Schneider Music Foundationin, joka auttaa nuoria saamaan musiikkialan koulutusta. San Franciscossa syntynyt ja kasvanut Schneider asuu nykyisin Los Angelesissa.

Esitys alkaa klo 20.00, ja sen ikäraja on K-18.