Justin Bieber syyskuussa Suomeen – Konsertti Hartwall Arenassa Helsingissä!

18.12.2015 klo 10:39


Justin Bieber syyskuussa Suomeen – Konsertti Hartwall Arenalla Helsingissä!

Tämän hetken tunnetuin ja puhutuin miesartisti, Justin Bieber, saapuu konsertoimaan Suomeen ensi syksynä. Bieberesiintyy Helsingissä Hartwall Arenassa maanantaina 26. syyskuuta osana Purpose World Tour -kiertuettaan. Helsingin-konsertin liput maksavat alkaen 79,50 euroa, ja ne tulevat myyntiin Lippupisteessä torstaina 17.12.2015 klo 09.00.

Fahlon Justin Bieber Fan club -jäseniksi liittyvät voivat ostaa lippuja ennakkoon Euroopan-kiertueelle lippuja ennen muita perjantaista 11. joulukuuta kello 16.00 alkaen. Yleinen lipunmyynti alkaa torstaina 17. joulukuuta. Lippuihin on ennakkomyynnissä neljän kappaleen ostorajoitus ja 17.12. alkavassa yleisessä myynnissä kahdeksan lipun ostorajoitus.

Justin Bieberin uusin albumi on ollut listaykkösenä yli sadassa maassa, ja sen hittisinglet ovat seuranneet toisiaan. Bieberin Pohjois-Amerikan kiertueen 64 kaupungin konsertit ovat olleet loppuunmyytyjä, ja nyt Bieber on julkistanut Berliinistä 17. syyskuuta alkavan Euroopan-kiertueen konserttinsa. Bieberin ainoa aikaisempi Suomen-konsertti keväällä 2013 Hartwall Arenassa myytiin ennätysajassa loppuun.

Bieberin ympärillä vellova hype ei ota laantuakseen. Uusimman albumin myötä hän on lyönyt ennätyksiä kaikkialla. Justin Bieberin lauluja on esimerkiksi ollut samaan aikaan 17 kappaletta Yhdysvaltain TOP 100 –listalla, mikä on enemmän kuin Beatlesilla ja Drakella. Lisäksi Bieber teki uuden ennätyksen Spotifyssä saaden 200 miljoonaa albumistreamausta julkaisuviikolla.

Uusi Purpose-albumi on saatavilla cd:nä, vinyylinä sekä rajoitettuina erikoispainoksina Bieberin online-kaupasta osoitteessa http://smarturl.it/JustinShop.

Maaliskuussa 1994 Kanadassa syntynyt Justin Bieber julkaisi ensimmäisen studioalbuminsa, My World 2.0, vuonna 2010. Levy nousi nopeasti listaykköseksi eri puolilla maailmaa ja myi platinaa Yhdysvalloissa. Kuluvan vuoden marraskuussa julkaistu Purpose on Bieberin neljäs studioalbumi. Bieber on voittanut uransa aikana lukuisia palkintoja ja saanut monia huomionosoituksia, kuten American Music Awardsien vuoden artisti –pystin vuosina 2010 ja 2012. Forbes-aikakauslehti on listannut hänet kolmena vuonna maailman sadan vaikutusvaltaisimman julkisuuden henkilön joukkoon.

Justin Bieber Helsingissä Hartwall Arenassa maanantaina 26. syyskuuta. Liput maksavat alkaen 79,50 euroa, ja ne tulevat myyntiin Lippupisteestä torstaina 17. joulukuuta. Ennakkomyynti Fahlon Justin Bieber Fan Clubin jäsenille alkaa perjantaina 11. joulukuuta kello 16.00. Lippuihin on ennakkomyynnissä neljän kappaleen ostorajoitus ja 17.12. alkavassa yleisessä myynnissä kahdeksan lipun ostorajoitus / asiakas.

Konsertin tuotanto: Concerts West & Fullsteam Agency & ICO & RLE.

Justin Bieber netissä: www.justinbiebermusic.com

Fahlo Fan Club: https://fahlo.me

Lehdistökuvia: https://www.dropbox.com/sh/rzdiykh9wfayqv9/AACSI8cqIjwT1HrZYl2ZvnPNa?dl=0