Tapahtumat

Järjestämme monipuolisia konserttielämyksiä pienemmistä klubikeikoista suuriin ulkoilmatapahtumiin ja areena -tuotantoihin. Jokainen tapahtuma tehdään tiiviissä yhteistyössä artistiorganisaation kanssa sekä räätälöidään artistin toiveita kunnioittaen heidän näköisekseen. Järjestämme artisteja myös yksityis- ja yritystapahtumiin.

Yritys

RL Entertainments AY on alunperin vuonna 2006 perustettu tapahtuma- ja konserttialan tuotantoyritys. Vuonna 2011 yritys muutti nimensä sekä yhtiömuotonsa ja yrityksestä tuli RL Concerts Oy. Yrityksen kantavana voimana on alusta alkaen ollut intohimo musiikkiin ja taitaviin artisteihin. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Vantaalla ja sivukonttori Tallinnassa. Päämarkkina-alueena on Suomi, mutta toiminta-alueena on myös Viro ja Balttianmaat.

Yritys on vuodesta 2008 lähtien tuonut Suomeen ja Viroon kansainvälisiä artisteja. RL Concerts on tuottanut konsertteja muun muassa seuraaville artisteille: Good Charlotte, Talib Kweli, Sebastian Bach, Cassidy, Xzibit, Flo Rida, Snoop Dogg, Pitbull, Wu-Tang Clan, Guano Apes, Steve Lukather, Brian Setzer, Thirty Seconds to Mars, Mika, Marianne Faithful, Method Man, Lil Jon, Adam Lambert, The Prodigy, Seether, Rise Against, Carpark North, Crystal Castles, Paul Anka, Eric Benet, Deep Purple, LMFAO, UB40, Jamie Woon, Ice Cube, The Used, Jennifer Lopez, Nigel Kennedy, sekä lukuisille suomalaisartisteille.

Yrityksen uusin aluevaltaus on ensimmäistä kertaa elokuussa 2012 järjestetty Weekend-musiikkifestivaali. Festivaalin päämääränä on luoda suomalaisyleisölle uudenlainen kokemus, jossa pääosaan nousevat tällä hetkellä suosiossa olevat huippuartistit musiikkigenreihin katsomatta.